رپورتاژ آگهی

دوربین مداربسته رم خور

امروزه با وجود نقش انکارناپذیر دوربین­های مداربسته برای کمک به حفظ امنیت وآرامش درزندگی ماانسان­ها هر روزه شاهد تکنولوژهای جدیدتر و متنوع ­تری نسبت به قبل از شرکت­های سازنده­ آن­ها هستیم. دوربین­های مداربسته طرفداران فراوانی دارد و اغلب مردم این روزها از این دوربین­ها در محل کار ویا منزل خود ازآن­ها استفاده می­کنند. وظیفه­ اصلی یک دوربین مداربسته در درجه­ اول ضبط تصاویر ویدیوئی می­باشد. بحث نحوه­ ذخیره ­سازی این تصاویر از بحث­ های پیشرفته­ علمی درحوزه­ نظارت ویدیوئی است. دستگاه ذخیره­ سازی مناسبی که بتواند تصاویر ویدیوئی دوربین ­های مداربسته را ضبط و ذخیره کنده بسیار ضروری و مهم می­باشد.

دوربین مداربسته رم خور

روش­های مختلفی برای ذخیره ­سازی اطلاعات در دوربین­های مداربسته وجود دارد که می­توان در انواع مختلف زیر ازآن­ها نام برد.

-ذخیره تصاویر توسط NVR

-ذخیره تصاویر توسط XVR

-ذخیره تصاویر توسطDVR

-ذخیره تصاویردر کامپیوتر یا سرور

-ذخیره تصاویر درحافظه یا SD یا در خود دوربین­های IP

-ذخیره در فضای ابری محتص دوربین­های IP

در روش­هائی که نام برده شد سه روش اول مرسوم­تر هستند و دارای امنیت بالاتری می­باشند. روش چهارم و پنجم نسبت به سه روش اول محدودتر و فقط در دوربین­های IP قابل اجرا هستند.

اولین حافظه­ تصادفی در دسترس(رم) در سال 1948 توسط رابرت دنارد اختراع شد که آن­را روی Intel 1103 اجرا کرد و اولین رمی که به طور عملی مورد استفاده قرار گرفت در سال 1974 توسط ویلیام تیوب ساخته شد. رم(RAM) یا حافظه­ی دسترسی تصادفی، یک نوع حافظه­ی کامپیوتری برای ذخیره­سازی موقت اطلاعات می­باشد که اجازه در دسترس بودن آن­ها را در هر زمان به صورت مستقیم به کاربر می­دهد.

اکنون بپردازیم به بحث اصلی نوشتار در مورد بررسی دوربین ­های مداربسته­ رم خور. دوربین­های مداربسته رم خور نوعی از دوربین­های مداربسته تحت شبکه هستند که  امکان نصب و قراردادن یک حافظه­ی SD  روی آن­ها وجود دارد. انجام چنین کاری روی دوربین­های آنالوگ وجود نخواهد داشت. انواع مختلفی از دئربین­های مداربسته رم خور در بازار وجود دارند از جمله دوربین­های مدار بسته نصب شده روی خودروها از این دسته­اند.

این نوع دوربین­ها با قابلیت ذخیره­سازی اطلاعات­­ بدون وجود دستگاه­های ضبط (NVR) این امکان را برای ما فراهم می­نمایند که دیگر نیازی هزینه کردن برای این دستگاه­ها نداشته باشیم اگرچه این­کار تنها در پروژه­های کوچک کارا خواهد بود و در پروژه­های بزرگ حتماً نیازمند دستگاه ضبطو ذخیره­ی  تصاویر خواهیم بود.

این نوع از دوربین­های مداربسته از اشکال مختلف کارت حافظه  ازجمله SDXC, SD, SDHC می­توانند پشتیبانی کنندو حجم حافظه­ی پشتیبانی در دوربین­های مختلف متفاوت است. در صورت استفاده از این نوع دوربین هزینه­های مربوط به نصب و راه­اندازی NVR را نخواهیم داشت و تصاویر به شکل مستقیم روی کارت حافظه ذخیره خواهد شد.

در حال حاضر بهترین دوربین مدار بسته موجود در بازار ایران دوربین های مدار بسته برند هایک ویژن است. شما می توانید هر نوع دوربین مدار بسته با قابلیت های منحصر به فرد را از نمایندگی هایک ویژن خریداری کنید.

مزیت­های دوربین­های مداربسته رم خور

از مزیت های دوربین مداربسته رم خور همان­طور که قبلا اشاره کردیم این است که بدون اتصال به شبکه قابلیت ضبط و ذخیره تصاویر را دارند ومی­توانند آن­ها را مستقیم در اختیارکاربر قرار دهند. در صورتی که دوربین ازمنبع تغذیه مناسب و با ثباتی برخوردار باشد کاربر قادرخواهد بود در تمام شرایط تصاویر را دردسترس داشته باشد. پس اگر بنا به دلایلی ازجمله شلوغی و هزینه­های بالای کابل­کشی مایل به ضبط تصاویر روی NVR نباشیم می­توانیم به راحتی و تنها از کارت حافظه استفاده کنیم. توانائی ذخیره­سازی حافظه­ی این نوع دوربین­ها بر میزان 128،64،32،16 گیگابایت می­باشد که توانائی ذخیره چندساعت تصاویر را البته با توجه به کیفیت آن­ها دارند.

دیگر مزیت دوربین­های مداربسته رم خور قابلیت ضبط صدا دریک­سری از مدل­های آن است که به همراه  تصاویر، صدا را هم ضبط خواهد کرد. که به آن­ها دوربین­های مداربسته میکروفون­دار نیز گفته می­شود.

-قابلیت دید درشب در بعضی از مدل­های این دوربین­ها هم وجود دارد که می­توان ازآن در محیط­های تاریک استفاده کرد.

دوربین رم خور

معایب دوربین­های مداربسته رم خور

– یکی از اصلی­ترین معایب دوربین­های مداربسته رم خور حافظه­ آن­هاست، چون حجم ذخیره­ی این دوربین­ها کم است. بدلیل میزان پشتیبانی در حجم پایین این دوربین­ها از کارت­های ذخیره­سازی، نمی­توان از کارت­هایی با ظرفیت بالا استفاده کرد در صورتی که اگر دوربین به دستگاه ذخیره­سازی مرکزی (NVR) متصل باشد می­توان تصاویر را تا چندین روز ذخیره و نگهداری کرد.

-پایین بودن میزان امنیت ، یعنی در صورت وقوع سرقت یا هرآسیبی برای دوربین دیگر قادر نخواهیم بود به تصاویر ضبط شده دسترسی پیدا کنیم. این در صورتی است که اگردوربین  به دستگاه NVR متصل باشد تنها خسارت از دست دادن دوربین را خواهیم داشت وبه تصاویر ضبط شده  به راحتی دسترسی خواهیم داشت وچون تا آخرین لحظه دستگاه در حال ضبط و ذخیره تصاویر بوده است می­توان عامل سرقت و یا حادثه پیش­آمده را سریع­تر و دقیق­تر پیگیری کرد.

برای خرید دوربین مداربسته رم خور بدلیل این­که این نوع دوربین مناسب هر مکانی نمی­باشد هنگام خرید آن کابر نیازمند دریافت مشاوره از کارشناسان مربوطه در اینن زمینه می­باشد. آگاهی از سرعت کارت­های حافظه قرارگرفته روی دوربین بسیار مهم است چون کیفیت تصاویر ذخیره شده با سرعت کارت حافظه در ضبط تصاویررابطه­ی مستقیم دارد هرچه سرعت ضبط پایین­تر باشد کیفیت تصاویر هم به نسبت پایین­تر خواهد بود. عامل دیگری که در کیفیت تصاویر تأثیرزیادی دارد نرخ ضبط فریم در هر ثانیه دوربین است که اگر بالا باشد میفیت تصاویر ضبط شده هم بالا خواهد بود.

مکان نصب دوربین­های مداربسته رم خور از اهمیت بالائی برخورداراست. بدلیل امنیت کم و ظرفیت پایین ذخیره­سازی تصاویردر این دوربین­ها به نسبت حالت ذخیره­سازی تصاویر روی سیستم ذخیره­سازی مرکزی(NVR) از نظر کارشناسان این حوزه برای نصب در مکان­هائی که کوچک ، محدود که نظر امنیتی و حفاظتی موقعیت مهمی نداشته باشند مناسب هستند. هم چنین در مواردی که ارتباط دوربین مداربسته با دستگاه NVR قطع شود میتوانند مفید باشند.

نحوه­ی نصب رم روی دوربین­های مداربسته بدین شکل است که ایتدا باید کارت حافظه داخلی(RAM)  متناسب با حافظه­ای که دوربین مداربسته رم خور پشتیبانی می­کند تهیه کرد. در این نوع دوربین­ها محفظه یا مکانی مناسب و مخصوص برای کارت­های حافظه یا رم تعبیه شده است که یا دارای درپوش است یا دریک­سری ازآن­ها برای دسترسی به آن باید محفظه­ی دوربین را بازکرد.

تیم تحریریه تی‌مگ

این مطلب به کوشش اعضای تیم تی‌مگ تولید شده است. همه‌ی ما امیدواریم که با تلاش خود، تاثیری هر چند کوچک در بازنشر اخبار دنیای تکنولوژی داشته باشیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا