اخباراسلایدربررسیموبایل

بررسی تخصصی ریلمی 9 پرو پلاس (+Realme 9 Pro)

بررسی تخصصی گوشی تازه وارد ریلمی ۹ پرو پلاس را در ادامه خواهیم داشت.

معرفی

ریلمی ۹ پرو پلاس با طراحی فتوکرومیک، صفحه نمایش با کیفیت AMOLED، دوربین در حد و اندازه‌ی پرچمدار و شارژ فوق العاده سریع می‌تواند جزو برترین‌های سال ۲۰۲۱ باشد.

تخصص شرکت ریلمی ارائه تلفن های قدرتمند با قیمت های مقرون به صرفه است و Realme 9 Pro+ در واقع به عنوان یکی از بهترین پیشنهادات گوشی‌های میان رده به حساب می‌آید.

گوشی ریلمی 9 پرو پلاس

زمان‌بندی و نام‌گذاری ریلمی ۰ پرو برخلاف آنچه که این شرکت معرفی می‌کرده است اما از اینها که بگذریم ریلمی ۹ پرو نسبت به ریلمی ۸ پرو ارتقا بسیار قابل توجهی داشته است. این تغییر به اندازه‌ای است که نظر افراد زیادی را حتی قبل از خواندن بررسی‌ها تغییر می‌دهد.

Realme 9 Pro+ اساساً همان چیزی است که Realme 8 Pro باید از ابتدا می‌داشت. در واقع، ریلمی 9 پرو اکنون یک صفحه نمایش 6.4 اینچی Super AMOLED با وضوح 1080p مجهز شده است، نرخ به روز رسانی 90 هرتز و پشتیبانی از HDR10 از دیگر ویژگی‌های صفحه نمایش این گوشی است.

همچنین این نسخه نرخ نمونه برداری لمسی 360 هرتزی دارد که نسبت به نسخه‌ی قبلی خود بهبود های بسیار  خوبی داشته است.

عملکرد بازی با تراشه Dimensity 920 5G مدیاتک به‌روزرسانی بزرگی را دریافت می‌کند. پردازنده و گرافیک قدرتمندتری نسبت به چیپست قدیمی اسنپدراگون 720G دارد که در مدل‌های قبلی استفاده می‌شد و گزینه‌های ارتباطی مدرنی مانند 5G و Wi-Fi 6 را ارائه می‌دهد.

دوربین پشتی با یک سنسور بزرگ 50 مگاپیکسلی IMX766 سونی با لنز OIS مجهز شده است. زوم با کیفیت بالا، مانند آنچه در Realme 8 Pro وجود دارد است. دوربین 8 مگاپیکسلی اولتراواید به نظر می رسد مانند گوشی های قبلی باشد، همچنین یک دوربین ماکرو 2 مگاپیکسلی نیز وجود دارد. با این حال خبری از سنسور عمق در این گوشی نیست.

یکی از معایب ریلمی ۸ پرو حذف بلندگوهای استریو بوده که در ریلمی ۹ پرو پلاس خوشبختانه بلندگوهای استریو باز گشته است. شارژ سریع اکنون 60 وات است، نسبت به 50 وات در 8 Pro، در حالی که باتری یکسان باقی می ماند – 4500 میلی آمپر ساعت.

جعبه گشایی ریلمی 9 پرو پلاس

جعبه گوشی‌های ریلمی همیشه در باکس‌های زرد ارائه می‌شود و به نوعی هویت گوشی های ریلمی به شمار می‌رود.

اما در داخل جعبه ما یک شارژر SuperDart 65 واتی و یک کابل USB-C-to-A با درجه بندی 6.5A یافتیم.

البته علاوه بر شارژ سریع و کابل همانند گوشی‌های شیائومی، ریلمی هم یک قاب ژله ای شفاف در جعبه قرار داده است که کیفیت مناسبی دارد.

محتویات ریلمی ۹ پرو پلاس

طراحی و کیفت ساخت

نسخه  ریلمی ۹ پرو پلاس با رنگ Sunrise Blue تعریف کلمه «فلاشی» است. می درخشد، برق می زند، وقتی نمی توانید دقیقاً رنگ آن را مشخص کنید، به راحتی توجه شما را به خود جلب می کند، و منتظر باشید، در زیر نور شدید خورشید رنگ خود را تغییر می دهد!

گوشی ریلمی ۹ پرو پلاس

رنگ آبی رنگین کمانی گوشی ریلمی ۹ پلاس بسیار چشم نواز است اما با این حال، اگر رنگ‌های سنتی‌تری را ترجیح می‌دهید و از طرفداران چنین ظاهری نیستید، ریلمی ۹ پرو پلاس را در رنگ‌های Midnight Black و Aurore Green نیز ارائه می‌کند. پنل های پشتی این دو هنوز با نور بازی می کنند.

نکته برجسته طراحی ریلمی ۹ پرو پلاس پنل پشتی فتوکرومیک است. این از شیشه منحنی با چندین لایه (نیمه) شفاف ساخته شده است و در بین آن ها، یک لایه فتوکروماتیک ویژه وجود دارد که وقتی در معرض نور مستقیم خورشید قرار می گیرد، از آبی به صورتی-نارنجی تغییر می کند.

این یک جلوه واقعا مسحورکننده است و به گوشی اجازه می دهد تا واقعاً متمایز شود.

اگر دقت کنید، می‌بینید که قسمت پشتی نیز با ذرات آبی دون دون ترکیب شده است. اینها روشن تر از رنگ اصلی هستند و هنگامی که نور را منعکس می کنند، مانند یک میلیون ستاره کوچک می درخشند.

پشت گوشی ریلمی ۹ پرو

ریلمی در ساخت طرح های منحصر به فرد و چشم نواز پادشاه است و Realme 9 Pro+ در Sunrise Blue یک شاهکار برای کسانی است که به این نوع طراحی علاقه دارند.

مابقی موارد ریلمی ۹ پرو پلاس خوشبختانه استاندارد هستند. یک محافظ گوریلا گلس 5 تخت در بالای صفحه نمایش و یک قاب پلاستیکی تخت با روکش مات وجود دارد.

ریلمی ۹ پرو و ریلمی ۹ پرو پلاس
ریلمی ۹ پرو و ریلمی ۹ پرو پلاس

یکی از مواردی که متاسفانه در ریلمی ۹ پرو پلاس نمی‌توان یافت، محافظت در برابر پاشش آب است. در حالی که رقابت در حال ساخت تلفن‌های دارای رتبه IP52 یا IP53 است، به نظر می‌رسد Realme بیشتر بر روی ظاهر تمرکز داشته است.

صفحه نمایش Super AMOLED 6.4 اینچی بیشتر قسمت جلوی گوشی را پوشش می‌دهد. اکنون نرخ تازه سازی 90 هرتز و نرخ پاسخ لمسی 360 هرتز را ارائه می دهد. یک سوراخ کوچک در گوشه بالا سمت چپ وجود دارد که می توانید دوربین سلفی 16 مگاپیکسلی را ببینید.

Realme 9 pro+

یک اسکنر اثر انگشت اپتیکال زیر نمایشگر در این گوشی  وجود دارد که به همان سرعتی که امروز عرضه می شود، سریع و پاسخگو است. Realme همچنین یک امتیاز نرم افزاری آزمایشی ارائه می دهد که به این حسگر اجازه می دهد تا به عنوان یک ابزار اندازه گیری ضربان قلب هم عمل کند.

فینگر پرینت ریلمی ۹ پرو پلاس

در بالای صفحه نمایش می توانید شیار باریکی را مشاهده کنید که یکی از بلندگوهای استریو در آن پنهان است. قدرت و کیفیت اسپیکرها بسیار بالا است و از این اسپیکر بالایی برای مکالمه هم استفاده می‌شود.

اسپیکر ریلمی ۹ پرو پلاس

یک دوربین سه‌گانه در اینجا وجود دارد که روی یک قطعه مستطیل شکل جدا شده و از پنل عقب بیرون آمده است.

این سه دوربین عبارتند از دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی، دوربین اولتراواید 8 مگاپیکسلی و دوربین ماکرو 2 مگاپیکسلی. هر یک از آن ها یک حلقه بیرون زده در اطراف لنز دارند. فلش LED آخرین چیزی است که در اینجا مورد توجه قرار می‌گیرد.

به دلیل بیرون زدگی لنزهای دوربین، زمانی که ریلمی ۹ پرو پلاس را بر روی میز می‌گذارید می‌توانید تکان خوردن یا همان لق خوردنش را مشاهده کنید که البته با یک قاب ژله‌ای این مورد هم برطرف می‌گردد.

دوربین پشتی ریلمی ۹ پرو پلاس

نکته‌ی دیگری که باید به آن اشاره کنیم این است که پنل پشتی کاملا براق است و کاملا مستعد لک است به قدری راحت لکه ها را جمع می کند که مجبور شدیم هر 5 دقیقه یا بیشتر شیشه عقب را تمیز کنیم. ما حدس می زنیم که ظاهر پر زرق و برق قیمتی دارد و بس.

گوشی ریلمی 9 پرو پلاس

قاب تخت با شکل و ظاهر مات بسیار زیبا است. همچنین هنگام استفاده از ریلمی ۹ پرو پلاس بدون قاب، چسبندگی محکمی ایجاد می کند.

در قسمت بالایی گوشی همانطور که در تصویر بالا می‌بینید تنها میکروفون وجود دارد.

بررسی ریلمی ۹ پرو پلاس

بر خلاف قسمت بالایی قسمت پایین گوشی به شدت شلوغ است، جک هدفون ۳.۵ میلی متری، اسپیکرهای استریو و درگاه USB تایپ C در این قسمت گنجانده شده اند.

کلیدهای تنظیم صدا و اسلات دو سیم کارته در کناره‌ی گوشی قرار گرفته اند. در Realme 9 Pro+ هیچ گونه ارتقای microSD وجود ندارد که به نظر ما این اتفاق بسیار بدی است.

در نهایت، کلید پاور/قفل تنها موردی است در سمت راست گوشی قرار گرفته است.

ریلمی ۹ پرو پلاس با وزن ۱۸۲ گرم دارای اندازه ای مشابه Realme 8 Pro است که فقط 6 گرم سنگین تر از این گوشی است.

دو طرف گوشی ریلمی ۹ پرو براق است، اما قاب پلاستیکی جامد آن با سطح مات چسبندگی کافی را فراهم می‌کند و در استفاده از گوشی بدون قاب ما هیچ مشکلی نداشتیم. البته این ایمن ترین راه نیست، بنابراین اگر انتظار دارید که بدون وقفه از آن استفاده کنید، مانند مسافرت و اطراف آب توصیه می‌شود حتما از یک قاب مطمئن استفاده کنید.

رنگ سبز ریلمی ۹ پرو پلاس

ما از کاری که Realme با 9 پرو پلاس انجام داده خوشحالیم. رنگ Sunrise Blue مطمئناً مورد علاقه‌ی همه نیست اما شما گزینه های دیگری دارید – مانند Midnight Green که در بالا می بینید.

صفحه نمایش

ریلمی ۹ پرو پلاس همانند نسخه‌ی قبلی خود (ریلمی ۸ پرو) از صفحه نمایش 6.4 اینچی Super AMOLED برخوردار است. با این حال بهبودهایی را می‌توان در صفحه نمایش این گوشی مشاهده کرد. این پنل اکنون از نرخ نوسازی 90 هرتز و نرخ نمونه برداری لمسی تا 360 هرتز پشتیبانی می کند.

صفحه نمایش ریلمی 9 پرو پلاس

پنل AMOLED ساخت سامسونگ دارای قطر 6.4 اینچ و وضوح معمول 1080 در 2400 پیکسل است که دقت این صفحه نمایش 411ppi است. این صفحه نمایش توسط گوریلاگلس ۵ محافظت می‌شود.

پتل دارای یک سوراخ پانچ کوچک در گوشه سمت چپ بالا است که دوربین جلو را در خود جای داده است. اسکنر اثر انگشت و حسگر نور محیط زیر صفحه نمایش پنهان شده اند.

به‌روزرسانی‌های صفحه نمایش نسبت به Realme 8 Pro شامل نرخ تازه‌سازی سریع‌تر 90 هرتز و نرخ نمونه‌برداری لمسی 360 هرتزی است. همچنین این صفحه نمایش از فضای رنگی HDR10 و DCI-P3 پشتیبانی می کند.

ما تست صفحه نمایش خود را انجام دادیم و متوجه شدیم که قابلیت های صفحه نمایش با Realme 8 Pro برابری می کند. حداکثر روشنایی صفحه نمایش هنگام تنظیم دستی 433 نیت است. هنگام استفاده از Auto-Brightness روشنایی حتی بالاتر از 613 نیت را هم مشاهده کردیم.

حداقل روشنایی در نقطه سفید چشمگیر بود – فقط 1.9 نیت. این بدان معناست که هنگام استفاده از گوشی در محیطی بسیار تاریک، چشم‌هایتان اذیت نخواهد شد.

صفحه نمایش ریلمی ۹ پرو پلاس

در نهایت، اجازه دهید در مورد نرخ بروزرسانی این گوشی صحبت کنیم. +Realme 9 Pro از گزینه های Auto، High (90Hz) و Standard (60Hz) پشتیبانی می کند. انتخاب High یا Auto هم همین کار را انجام می دهد – 90 هرتز را از طریق رابط Realme ارائه می دهد و زمانی که تصویر ثابت است به 60 هرتز برمی گردد. پخش ویدیو همیشه با فرکانس 60 هرتز انجام می شود، بازی همیشه با فرکانس 60 هرتز انجام می شود، اما ممکن است خوش شانس باشید و برنامه هایی را بیابید که رابط (غیر بازی) خود را با فرکانس 90 هرتز اجرا می کنند.

عمر باتری

ریلمی ۹ پرو پلاس درست مانند Realme 8 Pro و Realme 7 Pro، از یک باتری 4500 میلی آمپر ساعتی تغذیه می کند. این صفحه نمایش 6.4 اینچی AMOLED مشابهی دارد، اگرچه این بار پنل 90 هرتزی باکیفیت تر است. چیپست در 9 Pro+ – Dimensity 920 در مقابل Snapdragon 720G متفاوت است و گاهی اوقات می تواند به رفتار باتری کاملاً متفاوت منجر شود.

طبق تست‌هایی که ما از ریلمی ۹ پرو پلاس گرفتیم استقامت باتری ۱۱۷ ساعت است که با ریلمی ۸ پرو و ریلمی ۷ دوام باتری برابری می‌کند.

تست باتری ریلمی ۹ پرو پلاس

ریلمی ۹ پرو پلاس در تست های روی صفحه نمایش عملکرد بسیار خوبی داشت. عملکرد آماده به کار آن نسبت به مدل های قبلی بهبود یافته است، اما زمان مکالمه 3G کاهش یافته است – این دو تست هستند که همیشه بیشترین تأثیر را از مودم چیپست می گیرند. vivo V23 دارای همان چیپست Dimensity 920 و باتری مشابه است و نتایج آن با ریلمی ۹ پرو پلاس تقریبا برابر است.

مقایسه ریملی ۹ پرو پلاس با سایر گوشی ها

سرعت شارژ

ریلمی ۹ پرو پلاس از شارژ 65 واتی SuperDart پشتیبانی می کند و آداپتور برق همراه با تلفن همراه ۶۵ واتی است. حداکثر توان ریلمی 8 پرو 50 وات بود، اما این محدودیت حداقل از روی کاغذ از روی Realme 9 Pro+ برداشته شد.

شارژ ریلمی ۹ پرو پلاس

ببینید، Realme 9 Pro+، 8 Pro و 7 Pro همگی دارای باتری‌های 4500 میلی‌آمپرساعتی هستند و همه آنها با همان آداپتور برق 65 واتی SuperDart همراه هستند، حتی اگر قابلیت شارژ Realme 8 Pro حداکثر 50 وات باشد. و با این حال هر دو مدل قدیمی‌تر سریع‌تر از Realme 9 Pro+ شارژ می‌شوند که این اتفاق کمی برای ما عجیب است.

این گوشی در نیم ساعت می‌تواند ۷۷ درصد شارژ شود

نمودار میزان شارژ ریلمی

برای شارژ ۱۰۰ درصدی گوشی هم حدود ۴۹ دقیقه می‌بایست صبر کنید.

شارژ شدن کامل گوشی

هرچند قضیه به این سادگی نیست. مدل های قبلی پس از رسیدن به علامت 100% به 11 دقیقه اضافی نیاز داشتند تا به Charged برسند! . این در مورد ریلمی ۹ پرو پلاس صدق نمی کند – شارژ را متوقف می کند و Charged را نمایش می دهد! که این امر می‌تواند تفاوت زمان شارژ را تا حدودی مشخص کند.

اسپیکرها

ریلمی ۹ پرو پلاس دو بلندگو در بالا وپایین خود دارد که نسبت به Realme 8 Pro ارتقا خوبی یافته است. یکی از بلندگوها از پایین کار می کند، در حالی که دیگری به عنوان یک هدفون عمل می کند و در پشت یک توری کوچک بالای صفحه قرار گرفته است.

بررسی ریلمی ۹ پرو پلاس

دو بلندگو متعادل هستند و کیفیت صدای مشابهی را ارائه می دهند. بلندگوی پایینی کمی بلندتر از بلندگوی جلو است، این قابل انتظار است، اما به دلیل موقعیت آنها، هنگام تماشای فیلم، بازی یا فقط گوش دادن به موسیقی، تعادل صدا عالی است.

ریلمی ۹ پرو پلاس در تست بلندی صدای ما نمره بسیار خوبی کسب کرد. در حداکثر حجم صدا به اندازه کافی بلند است و ما از تعادل نیز راضی هستیم. کیفیت صدا خوب است – نت های بالا به خوبی بازتولید می شوند و تن های میانی و صدا عالی هستند.

نرم افزار: آندروید ۱۲ و رابط کاربری ریلمی UI 3.0

ریلمی ۹ پرو پلاس جزو اولین گوشی هایی است که تجربه اندروید 12 با Realme UI 3.0 را می‌چشد. نسخه سوم رابط کاربری Realme یک رابط بهبودیافته و روان‌تر، گزینه‌های شخصی‌سازی غنی‌تر در کل سیستم، داشبورد حریم خصوصی و نشانه‌های حفظ حریم خصوصی، پنجره شناور بهتر، Omojis و موارد دیگر را ارائه می‌دهد.

رابط کاربری ریلمی ۹ پرو پلاس

این گوشی از سنسور اقر انگشت پشتیبانی می‌کند و اسکنر آن در زیر نمایشگر عالی کار می‌کند. همچنین می‌توانید قفل‌گشایی با چهره را برای باز کردن قفل سریع‌تر بر روی این گوشی تنظیم کنید.

صفحه نمایش همیشه روشن در دسترس است و می تواند محتوای معمول – ساعت، تاریخ، نوتیفیکیشن‌ها و باتری را نشان دهد. تم های زیادی وجود دارد، از جمله تم جدیدی به نام AOD Sketchpad. شما یک عکس پرتره از خودتان انتخاب می‌کنید و نرم‌افزار بر اساس آن یک طرح می‌سازد. سپس طرح را به عنوان پس‌زمینه AOD اعمال می‌کند. پس از باز کردن قفل صفحه، انتقال طرح به عکس پرتره اصلی را خواهید دید.

گزینه‌ی Edge Lighting نیز در دسترس است و بسیار مفید است زیرا هیچ چراغ LED اعلان در ریلمی ۹ پرو پلاس وجود ندارد. همچنین این گزینه مستقل از AOD است، بنابراین می‌توانید مقداری باتری ذخیره کنید و همچنان نشانه‌ای مناسب از اعلان‌های مهم از دست رفته را داشته باشید.

ریلمی ۹ پرو پلاس

در نهایت، می توانید انیمیشن اسکنر اثر انگشت را نیز به دلخواه خود تغییر دهید.

و در حالی که ما در مورد شخصی سازی صحبت می کنیم، Realme UI 3.0 در این مورد انعطاف پذیر است. یک صفحه شخصی سازی کامل در تنظیمات وجود دارد. می‌توانید والپیپرها (ایستا یا زنده)، تم‌های AOD را تغییر دهید، به بسته‌های آیکون مختلف تغییر دهید، شکل آیکون‌های مختلف را تغییر دهید، فونت‌ها را تغییر دهید و رنگ‌های کاملاً متفاوتی را انتخاب کنید به صورت کلی تمامی ظاهر Realme UI قابل تغییر است.

حالت تاریک در دسترس است و از سه سبک مختلف تاریک – سیاه، خاکستری تیره یا خاکستری روشن پشتیبانی می کند. همچنین می توانید کنتراست خودکار را انتخاب کنید – حالت تاریک سبک خود را بر اساس نور محیط موجود انتخاب می کند.

در کل رابط کاربری ریلمی UI 3.0 چیزی از رقبا کم ندارد و قابلیت شخصی سازی این رابط کاربری هر شخص تنوع طلبی را راضی نگه می‌دارد. کاربران می‌توانند جز به جز رابط کاربری را به سلیقه‌ی خود تغییر دهند.

سخت افزار و عملکرد

ریلمی ۹ پرو پلاس از چیپست جدید Dimensity 920 مدیاتک استفاده می کند. این یک تراشه 6 نانومتری با مودم 5G یکپارچه همراه است.

Dimensity 920 دارای یک پردازنده هشت هسته ای با 2 هسته Cortex-A78 @ 2.5 گیگاهرتز و 6 هسته Cortex-A55 با کلاک 2.0 گیگاهرتز است.

این SoC دارای یک پردازنده گرافیکی چهار هسته ای Mali-G68 است که باید عملکرد گرافیکی بسیار مناسبی را برای کلاس میان رده ارائه دهد.

ریلمی ۹ پرو پلاس با 6 یا 8 گیگابایت رم در دسترس است. گزینه های ذخیره سازی 128 و 256 گیگابایتی هستند و حافظه از نوع UFS 2.2 است.

تراشه Dimensity 920 از آخرین استانداردهای اتصال پشتیبانی می کند – 5G دوگانه، Wi-Fi 6، بلوتوث 5.2، GPS دو بانده.

حال که با مشخصات سخت‌افزاری این گوشی آشنا شدیم نوبت به تست‌ها و عملکرد آن می‌رسد.

پردازنده Dimensity 920 یک قهرمان واقعی در این گروه قیمتی است. هسته های Cortex-A78 ضربات واقعی هستند و به راحتی در بین بهترین های این کلاس قرار می گیرند. نمرات CPU حدود 40 درصد بیشتر از امتیازاتی است که ما در Realme 8 Pro ثبت کرده ایم.

تست Geekbench

تست گیک بنچ ریلمی ۹ پرو پلاس

به نظر می رسد Mali-G68 چهار هسته ای برای این کلاس نیز بیش از اندازه کافی باشد. حدود 50 درصد قدرتمندتر از Adreno 618 به عنوان بخشی از Realme 8 Pro است و به نظر خوب می‌رسد.
در نهایت ریلمی ۹ پرو پلاس در هر دو تست AnTuTuعملکرد بسیار خوبی از خود نشان داد و به عنوان یک میان رده‌ی قدرتمند می‌توان روی آن حساب کرد.
تست antutu ریلمی ۹ پرو پلاس
ریلمی ۹ پرو پلاس دارای سیستم خنک کننده مبتنی بر محفظه بخار است و این سیستم خنک کننده برای تراشه Dimensity 920 کافی است.
این گوشی در تست استرس پردازنده 89 درصد و در تست استرس پردازنده گرافیکی نمره 99.7 درصد را کسب کرد.
هر دو نمره عالی بود و نشان می‌دهد که پردازندها به سختی گرم می‌شوند بنابراین هنگام بازی برای ساعت‌های طولانی هیچگونه احساس گرمایی را حس نخواهید داشت.

چیپست Dimensity 920 5G به نظر یک انتخاب عالی برای Realme 9 Pro+ است – این یک قطعه سخت افزاری مدرن است که چیزی فراتر از یک پردازنده و گرافیک توانمند دارد. راه حل خنک کننده نیز عالی عمل می کند. .

تنها یک چیز وجود دارد که ریلمی ۹ پرو پلاس را از عملکرد عالی باز می دارد و آن هم عدم ارائه بازی‌ها با نرخ ۶۰ فریم بر ثانیه است. هیچ بازی را نمی‌توان با نرخ بروزرسانی ۹۰ هرتزی تجربه کرد که برای گیمرها این یک نقطه ضعف به شمار می‌رود و دلیل آن مشکلات سخت افزاری نیست بلکه به این دلیل است که Realme هنوز هم به دلایلی در ارائه نرخ به روز رسانی قفل نشده روی گوشی های خود مردد است.

بررسی دوربین ریلمی ۹ پرو پلاس

ریلمی ۹ پرو پلاس دارای یک تنظیم دوربین سه گانه در پشت با یک OIS اصلی 50 مگاپیکسلی است.

یک دوربین اولترا 8 مگاپیکسلی و یک ماکرو 2 مگاپیکسلی در کنار دوربین اصلی قرار دارد، همچنین یک دوربین 16 مگاپیکسلی برای ثبت تصاویر سلفی در جلوی صفحه نمایش قرار دارد.

یکی از فقدان های قابل توجه سنسور عمقی است که معمولاً در پشت دستگاه دریافت می کنیم، اما با کمال میل آن را با OIS عوض می کنیم.

دوربین اصلی Realme 9 Pro+ از سنسور 50 مگاپیکسلی Sony IMX766 1/1.56 اینچی با پیکسل‌های 1.0 میکرومتری و فیلتر Quad-Bayer استفاده می‌کند. این سنسور با یک لنز 24 میلی‌متری 6 عنصری جفت شده است که تثبیت شده است و دارای دیافراگم f/1.8 است. حالت شب برای این دوربین در دسترس است.

به نظر می رسد این دوربین زوم 2 برابری بدون تلفات را در حسگر ارائه می دهد که به حفظ جزئیات و رنگ ها بدون شارپ کردن بیش از حد کمک می کند. ما کمی این را تست خواهیم کرد.

سخت افزار و حسگر جدید امکان حالت های جدید و بهبود یافته عکسبرداری را فراهم می کند. اکنون ویدیوی Ultra Nightscape، نوردهی طولانی هوشمند برای حالت شب، و مجموعه عکاسی خیابانی نسخه 2.0 وجود دارد که شامل پرتره مسیر نور (پرتره در ترافیک شلوغ)، مسیر نئون (برای اتومبیل‌ها و جاده‌ها)، نقاشی نور، ساعت شلوغی (محو کردن/حذف حرکت) است. افراد به جز سوژه ثابت)، پیک و زوم، و همچنین یک فیلتر پاپ جدید دهه 90 وجود دارد.

دوربین فوق عریض به سنسور 8 مگاپیکسلی Sony IMX 355 در پشت یک لنز 16 میلی‌متری f/2.2 متکی است. فوکوس خودکار وجود ندارد. حالت شب روی این دوربین نیز کار می کند.

آخرین دوربین ماکرو با سنسور 2 مگاپیکسلی OmniVision OV02B با لنز 21 میلی‌متری f/2.4 و فوکوس ثابت در 4 سانتی‌متر است. این دوربین نمی تواند فیلم بگیرد و حالت شب نیز وجود ندارد.

دوربین سلفی از یک سنسور 1/3 اینچی 16 مگاپیکسلی Sony IMX 471 با پیکسل‌های 1.0 میکرومتری و لنز f/2.4 استفاده می‌کند. فوکوس به طور طبیعی ثابت است. به نظر می‌رسد که این دوربین از سنسور Quad-Bayer استفاده می‌کند.

کیفیت دوربین ریلمی ۹ پرو پلاس

 

کیفیت تصاویر

دوربین اصلی به‌طور پیش‌فرض عکس‌های 12.5 مگاپیکسلی را ذخیره می‌کند و این عکس‌ها برای این کلاس عالی هستند. جزئیات حل شده زیاد است، کنتراست بالا است، تراز سفیدی عمدتا دقیق است، و هیچ نویز قابل مشاهده ای وجود ندارد.

محدوده دینامیکی، با وجود Auto HDR، تقریباً متوسط است. تصاویر با وجود هایلایت های بریده شده طبیعی به نظر می رسند، اگرچه اگر می توانستیم کمی از کنتراست را با یک تقویت دینامیک جزئی عوض می کردیم.

فرآیند تیز کردن فنجان چای ما نیست، زیرا عکس‌ها در مناطقی با پیچیدگی بالا مانند چمن، بشقاب ماشین، تزئینات، شاخه‌ها و ساختمان‌ها بیش از حد تیز به نظر می‌رسند. به غیر از آن، دوربین اصلی عکس های فوق العاده ای را ذخیره می کند.

در ریلمی ۹ پرو پلاس زوم 2 برابری بدون ضرر در دسترس است. به نظر می‌رسد این کار با تصویربرداری 50 مگاپیکسلی، غلبه بر مرکز 12.5 مگاپیکسلی و سپس استفاده از مقداری موجو پس از پردازش انجام می‌شود. مهم نیست که این بزرگنمایی چگونه انجام می شود، یک چیز مسلم است – کیفیت بالایی دارد و جزئیات بیشتری را نشان می دهد که در عکس های پیش فرض دیده نمی شد.

 

با وجود اینکه سنسور عمق در ریلمی ۹ پرو پلاس حذف شده است اما ثبت عکس های پرتره در آن فوق العاده است. سوژه‌ها همیشه با جزئیات هستند و به خوبی در معرض دید قرار می‌گیرند، رنگ‌ها عالی هستند، کنتراست نیز همینطور است، و نویز کم نگه داشته می‌شود. تاری شبیه سازی شده نیز دلپذیر است.

حتی بدون سنسور عمق اختصاصی، جداسازی سوژه نیز بسیار خوب است. گاهی اوقات مدل موی نامرتب‌تر در یک پس‌زمینه شلوغ ممکن است الگوریتم را به هم بزند، اما این ممکن است حتی در تلفن‌هایی با حسگر عمق هم اتفاق بیفتد، بنابراین ما آن را در مقابل Realme نگه نخواهیم داشت.

ثبت تصاویر ۸ مگاپیکسلی اولترا واید بسیار خوب بود . تصاویر با جزئیات خوبی ثبت شده بود. کنتراست خوب است، محدوده دینامیکی نیز خوب است، رنگ ها واقعی هستند و تصحیح اعوجاج خودکار به سطحی از مهارت رسیده است که باید برای همه قابل قبول باشد.

نویز هنوز در بیشتر عکس‌های اولترا واید قابل مشاهده است، اما فرآیند کاهش نویز نه چندان سخت احتمالاً به همین دلیل است که جزئیات بیشتری را در این نوع عکس‌ها نسبت به معمول مشاهده می‌کنیم.

اما به سراغ آخرین لنز یعنی لنز ماکرو بریم. عکس های 2 مگاپیکسلی خوب هستند. آنها وضوح خوبی ارائه می دهند، و یادگیری کار با فوکوس ثابت 4 سانتی متری چندان سخت نیست. کنتراست، نویز، خوب و قابل تحمل است.

نتیجه گیری و رقبای فعلی

ریلمی ۹ پرو پلاس یک گوشی هوشمند چشمگیر همه جانبه است که به راحتی دوست داشتنی است. دارای صفحه نمایش AMOLED ، چیپست قدرتمند با مودم 5G، دوربین اصلی با کیفیت عالی، عمر باتری عالی و شارژ سریع است. ما از نسخه اخیر اندروید و Realme UI نیز قدردانی می کنیم.

ریلمی ۹ پرو پلاس

Realme به دلیل قیمت گذاری کاملا رقابتی میان رده های خود شناخته شده است. با این حال، بازار اخیراً مشکلات زیادی را پشت سر گذاشته است، و در حالی که قیمت 380 یورویی Realme 9 Pro+ با رقبا همخوانی دارد، ممکن است برای برخی از مشتریان اصلی خود که احتمالاً انتظار داشتند این گوشی حدود 280-300 یورو هزینه بردارد.

بنابراین، بیایید بررسی کنیم که بازار چه چیزی در حدود 380 یورو ارائه می دهد.

اولین گوشی هوشمندی که به ذهن می رسد Samsung Galaxy A52s 5G است. این گوشی هوشمند دارای IP67 با صفحه نمایش Super AMOLED با نرخ بروزرسانی 120 هرتزی، چیپست Snapdragon 778G 5G کمی قدرتمندتر و دوربین همه کاره مشابه در پشت با لنز تثبیت شده برای دوربین اصلی است. A52s علاوه بر محافظت از نفوذ، با دوربین اولتراواید 12 مگاپیکسلی بهتر، اسلات microSD و قیمت کمتر 20 یورویی، Realme را شکست می‌دهد. با این حال، شارژ 25 واتی گلکسی به هیچ وجه به سرعت شارژ Realme برابر نیست.

سپس Redmi Note 11 Pro 5G شیائومی است که به تازگی راه اندازی شده است و 10 یورو ارزان تر از Realme است. Note 11 Pro 5G دارای صفحه نمایش Super AMOLED بزرگتر و سریعتر، محافظت در برابر پاشش آب و دوربین اصلی 108 مگاپیکسلی نسبت به ۹ پرو پلاس است. از سوی دیگر، Realme با عملکرد گرافیکی بسیار سریع‌تر، لنز OIS در دوربین اصلی – و اگر بخواهیم بین این دو انتخاب کنیم – عملکرد سریع‌تر و دوربین بهتر به راحتی ما را به سمت انتخاب Realme 9 Pro+ سوق می‌دهد. Redmi Note 11 Pro 5G.

OnePlus Nord 2 5G به اندازه Realme 9 Pro+ هزینه دارد. در واقع، Realme 9 Pro+ شبیه Nord 2 دوباره بسته بندی شده به نظر می رسد زیرا دارای صفحه نمایش، تنظیمات دوربین، باتری و قابلیت شارژ مشابه است. Nord 2 با چیپست Dimensity 1200 5G یک گوشی هوشمند سریعتر است و ما از شما می خواهیم قبل از تصمیم گیری در مورد Realme 9 Pro+، Nord 2 را در نظر بگیرید.

Motorola Edge 20 پیشنهاد دیگری با قیمت مشابه (یا کمی ارزان تر) است. این صفحه نمایش OLED 144 هرتزی بسیار سریعتر، طراحی ضد آب دارد. این دستگاه بر روی چیپست قدرتمندتر اسنپدراگون 778G 5G اجرا می‌شود و علاوه بر دوربین‌های 108 مگاپیکسلی اولیه و 16 مگاپیکسلی فوق عریض، یک تله فوتو 3 برابری با OIS در پشت خود ارائه می‌دهد. اندروید 11 تمیز با امتیازات Ready For نیز نکته قابل تاملی است. به طور کلی، Realme 9 Pro+ تنها در چند نقطه از Edge 20 بالاتر است – بلندگوهای استریو، جک صدا و سرعت شارژ.

در نهایت، یک گوشی هوشمند دیگر وجود دارد که ارزش بررسی دارد – آن پوکو X3 GT که قیمت 290 یورویی دارد. دارای صفحه نمایش LCD بزرگتر 120 هرتزی، چیپست قدرتمندتر Dimensity 1100 5G و محافظت در برابر پاشش پاشش است. از طرف دیگر Realme 9 Pro+ دارای دوربین اصلی بهتر و صفحه نمایش OLED است، حتی اگر کندتر باشد. برچسب قیمت ارزان‌تر و سخت‌افزار قدرتمندتر می‌تواند به راحتی بسیاری از مشتریان را متقاعد کند که این Poco را نسبت به ۹ پرو پلاس انتخاب کنند و ما مطمئناً از تصمیم آنها حمایت خواهیم کرد.

نقاط قوت و ضعف گوشی ریلمی ۹ پرو پلاس:

نقاط قوت

  • صفحه نمایش AMOLED عالی، نرخ تجدید 90 هرتز.
  • طراحی شیشه ای درخشان، پشتی فتوکروماتیک منحصر به فرد.
  • عمر باتری و سرعت شارژ فوق العاده.
  • بلندگوهای استریو بلند، صدای خوب.
  • چیپست با قابلیت بازی، 5G، حافظه پایه 128 گیگابایتی.
  • دوربین اصلی عالی روز و شب.
  • Android 12، Realme UI 3.0، جک 3.5 میلی‌متری، Wi-Fi 6.

نقاط ضعف

  • قیمت آن نسبت به رقبا کمی گران است
  • بدون اسلات microSD.
  • بدون محافظت در برابر پاشش آب
  • FoV دوربین فوق عریض در ویدئوها خوب نیست
  • امکان بازی کردن با نرخ بروزرسانی ۹۰ هرتز امکان پذیر نیست

نظر شما در مورد گوشی ریلمی ۹ پرو پلاس چیست؟

4.5/5 - (2 امتیاز)

تیم تحریریه تی‌مگ

این مطلب به کوشش اعضای تیم تی‌مگ تولید شده است. همه‌ی ما امیدواریم که با تلاش خود، تاثیری هر چند کوچک در بازنشر اخبار دنیای تکنولوژی داشته باشیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا