رپورتاژ آگهی

وزن هر متر مربع ورق عرشه فولادی چگونه محاسبه میشود؟

وزن هر متر مربع ورق عرشه فولادی به عوامل مختلفی بستگی دارد، از جمله ضخامت ورق، نوع فولاد، و ابعاد ورق. برای محاسبه وزن دقیق، نیاز به اطلاعات بیشتری دارم. اما به طور کلی، می‌توانید از رابطه زیر برای تخمین وزن استفاده کنید:

وزن (کیلوگرم) = ضخامت (میلیمتر) × عرض (میلیمتر) × طول (متر) × 7.85

در این رابطه، 7.85 مقدار چگالی فولاد را نشان می‌دهد (برحسب گرم بر سانتی‌متر مکعب). اما برای دقت بیشتر، بهتر است از اطلاعات تکمیلی مربوط به ورق عرشه فولادی مورد نظرتان استفاده کنید.

به طور مثال، فرض کنید یک ورق عرشه فولادی با ضخامت 3 میلیمتر، عرض 1 متر و طول 2 متر داریم. با استفاده از رابطه زیر، می‌توانیم وزن آن را محاسبه کنیم:

وزن (کیلوگرم) = ضخامت (میلیمتر) × عرض (میلیمتر) × طول (متر) × 7.85

وزن = 3 میلیمتر × 1000 میلیمتر × 1000 میلیمتر × 2 متر × 7.85 = 47.1 کیلوگرم

بنابراین، وزن این ورق عرشه فولادی حدوداً 47.1 کیلوگرم است. لطفاً توجه داشته باشید که این فرمول برای تخمین وزن استفاده می‌شود و مقادیر دقیق تر باید بر اساس مشخصات دقیق ورق عرشه فولادی مورد استفاده تعیین شود.

وزن هر متر مربع ورق عرشه فولادی با توجه به به پارامترهایی مثل ضخامت و وزن و عرض ورق گالوانیزه، بدست می آید.

با استفاده کردن از این فاکتورهایی که گفته شد به وزن هر متر مربع ورق عرشه فولادی می توان دست پیدا کرد. در نتیجه برای اشخاصی که در این زمینه فعالیت دارند وزن این محصول بعد از خرید، برای این افراد اهمیت زیادی دارد.

ورق گالوانیزه عرشه فولادی، دارای عرض ۱.۲۵۰ سانتی متر و ضخامت ‌های ۱ تا ۷ میلی متر می باشد. که بعد از فرمینگ عرض خوب این ورق به زیر ۱ متر می‌ رسد. همین موضوع وابسته به گام فرمینگ است که از گام ۵.۵ الی ۷.۵ میلی متر وجود دارد.

برای حساب کردن وزن هر متر مربع ورق عرشه فولادی از چندین فرایند می‌توان استفاده کرد که مشاوره گرفتن از طریق کارشناسان صنایع فولادی و فرمول دستی ریاضی، جدول وزنی شامل این فرایندها است.

سقف عرشه فولادی از دسته محصول هایی است که در این سال ها در صدر فروش قرار گرفته است. مشخصات ویژه این محصولات نسبت به سقف های دیگر و علاوه بر این بالا رفتن سرعت عمل در زمان اجرای پروژه از مزایای این سقف ها می باشد.

نحوه محاسبه وزن سقف عرشه فولادی

سقفی که ما قصد داریم برای محیط مد نظر خود استفاده کنیم باید حتما از پارامتر های لازم ما پیروی کند. برای نمونه اگر می خواهیم از سقف های عرشه فولادی استفاده کنیم باید حتما این را بدانیم که این محصول چه وزنی را دارد تا پایه هایی با مقاوت دلخواه خود طراحی کنیم. اگر به دنبال کیفیت و دوام زیاد برای سقف خود می باشید باید حتما از فرایند های محاسباتی مد نظر استفاده کنیم تا یک سازه با کیفیت و مهندسی را در پروژه هایی که انجام می دهید تحویل بگیرید.

برای محسابه کردن وزن عرشه های فولادی باید حتما به پارامتر هایی مانند وزن مخصوص آهن و عرض ورق گالوانیزه، ضخامت ورق گالوانیزه دقت فراوانی داشته باشیم. با استفاده کردن از این ابعاد می توانیم به وزن دقیق عرشه فولادی برسیم. البته موادی که شما برای سقف خود می خواهید استفاده می کنید هم خیلی در وزن آن اهمیت دارد. استفاده کردن از موادی باکمترین نا خالصی و مرغوب شما را به وزن مدنظر خود نزدیک تر می کند. وزن مدنظر یا وزن مناسب وزنی می باشد که شما با دقت به همه محاسبات خود و رعایت کردن همه پارامتر ها به دست می آورید.

محاسبه کردن عددی وزن عرشه فولادی یک عدد نسبی به ما می دهد. از این عدد نسبی می توانیم برای تخمین زدن خرید و یا هزینه محصولات مد نظر خود استفاده کنید.

محاسبه بار مرده سقف عرشه فولادی

برای ساخت یک سقف مستحکم بایستی بار یا وزنی که این سقف باید تحمل کند را محاسبه کنیم و سازه خود را در شرایطی بسازیم که بتواند این بار را تحمل کند. بار مرده و یا بار برف از جمله بار هایی هستند که سقف باید تحمل کند. اما حال با این سوال مواجه می شویم که بار مرده چیست؟

بار وارد شده به عرشه فولادی که توسط خود سازه به آن وارد می شود را بار مرده می گویند. این بار توسط بار بر ساختمان، کف، رو کاری سقف، دیوار جدا کننده و.. به عرشه فولادی وارد می شود.

حداقل بار مرده عرشه فولادی را حساب می کنیم و به عنوان پایه بار وارد شده در نظر می گیریم. سازه خود را در شرایطی طراحی می کنیم که بتواند این بار را حمکل کند و دچار خرابی و بروز مشکل نشود.

اما حال سوال اصلی ما این است که چه مواردی در محاسبات بار مرده سقف عرشه فولادی تاثیر گذار است؟

موازییک سیمانی، ایزوگام، خورده آجر، وزن چاله بتنی و.. از جمله مواردی هستند که در بار مرده سقف عرشه فولادی تاثیر گذار اند و باید در محاسبه بار مرده به آن ها توجه کرد.

متریالی که شما برای سازه خود استفاده کرده اید بسیار اهمیت دارد. دلیل آن این است که سازه مورد نظر با مترال مشخص بار حداقل بار مرده مورد نظر خود را شامل می شود.

نحوه تولید ورق عرشه فولادی

همان طور که می دانید عرشه های فولادی از طریق فرایند cold forming ساخته می شوند و یک الگویی از شیارهای موازی را می سازند. مقاومت و استحکام عرشه های فولادی به دلیل شکل خاص شیارها و ویژگی های فولاد می باشد.

طول عرشه با توجه به مشخصاتی که دارد می تواند متفاوت باشد. اما به دلیل محدودیت هایی که در بخش حمل و نقل وجود دارد طول آن ها معمولا پایین تر از ۱۲ متر است.

معمولا عرشه های فولادی با عرض استاندارد و انتهای مربعی شکل برش داده می شوند. هر گونه از این برش های عرضی دیگر هم در قسمت تولید و ساز اعمال می شود.

در اجرا سقف عرشه فولادی برخی عملیات های وقت گیر مانند قالب بندی معمولا دیگر انجام نمی شود.

همین موضوع تاثیر زیادی در بالا رفتن سرعت کار دارد. از طرف دیگر، عرشه فولادی در سازه بتنی و سازه فولادی کاربرد زیادی دارد و در ساختمان هایی با هر دو نوع اسکلت، بسیار مناسب و کاربردی می باشد.

این موضوع باعث گسترش دادن استفاده کردن از این نوع سقف ها در سازه های گوناگون شده است.

قیمت ورق عرشه فولادی

قیمتی که برای ورق عرشه فولادی مشخص شده است با در نظر گرفتن دو مشخصه اساسی که یکی از آن ها ویژگی های فیزیکی خود فلز می باشد، مثل ورق ساخته شده با چه استانداردی تولید شده است.

و ضخامت ورق گالوانیزه ای که برای ورق عرشه فولادی استفاده می شود، همچنین خصوصیت شیمیایی پوشش فلزی که روی ورق استفاده شده است، مانند مقدار درصد خلوص فلزها و اینکه پوشش فلزی با دقت به چه استانداری است و آلیاژ ترکیبی مشخص می شود.

در هنگام خرید عرشه فولادی به ویژگی هایی که در بالا گفته شد دقت کنید. این مشخصات به واسطه کارخانه هایی که سازنده ورق می باشند جهت انتخاب ورق با دقت به شرایط هایی که قرار است استفاده شود، عرضه می شوند.

شما همراهان عزیز آهن لندی می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر همه روزه با کارشناسان ما در مجموعه اهن لند : https://ahanlands.com با شماره های 02191010666 و 06153222100 تماس بگیرید و سپس با دریافت مشاوره رایگان برای خرید ورق های عرشه فولادی با کیفیت بالا در تولید و نازل‌ترین قیمت اقدام کنید.

 

4/5 - (1 امتیاز)

تیم تحریریه تی‌مگ

این مطلب به کوشش اعضای تیم تی‌مگ تولید شده است. همه‌ی ما امیدواریم که با تلاش خود، تاثیری هر چند کوچک در بازنشر اخبار دنیای تکنولوژی داشته باشیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا